+38(044)249-01-28

info@airkievcargo.com.ua

ТОВ "Ейр Кіїв Карго"

Вантажні авіаційні перевезення

Вантажні авіаційні перевезення

Послуги з перевезення вантажів сьогодні є звичайною практикою в комерційній діяльності. Більшість підприємців, керівники як великого, так і малого бізнесу регулярно стикаються з потребою транспортування свого товару в різні частини світу. Сьогодні найбільш популярними способами переміщення різного виду товарів є автомобільні, залізничні, морські та авіаперевезення. Кожен з них має свої певні переваги, але мало хто розуміє, чим і наскільки вигідний є саме останній варіант - транспортування по повітрю.

 

Вантажні авіаперевезення

Авіатранспорт має низку безсумнівних переваг, недооцінити які просто неможливо. Найважливішим фактором, який мотивує більшість підприємців є вкрай висока швидкість перевезення вантажів. За допомогою авіаційних перевезень можна доставити товар з однієї точки планети в іншу, значно швидше будь-якого іншого виду транспортування. Це обумовлено як швидкістю самих літаків, так і менш помітними факторами. Наприклад, вибираючи даний спосіб транспортування клієнт позбавляється від потреби проходження митного контролю.  Замість цього документація буде перевірена лише двічі - в місцях відправлення та прийому товару, що приємно зменшує час транспортування.

Безпека авіаційних вантажоперевезень теж високому рівні. Всі великі фірми, що займаються цим бізнесом володіють спеціальною системою моніторингу, за допомогою якої замовник може отримати інформацію щодо знаходження вантажу. Даний факт є безсумнівним плюсом, адже можливість спостереження за  своїм вантажем у будь-який час не може не радувати. Також більшість фірм, при потребі, проводять страхування вантажу в момент оформлення документів, що позбавляє клієнта необхідності витрачати час на додаткові пошуки страхової компанії. Навіть незважаючи на це, авіаперевезення відомі своїм малим відсотком псування і крадіжки товарів.

Важливо також звернути увагу на те, що авіатранспорт справляється з доставкою практично будь-яких видів вантажу. Від будматеріалів і медикаментів до тварин і продовольства - особливих обмежень у даного виду транспортування просто немає. Щодо останнього - висока швидкість дозволяє використовувати літаки для перевезення їжі, не дозволяючи їй зіпсуватися, а тварини переносять поїздку куди легше.

Авіадоставка вантажів

Зрозуміло, що немає ідеального способу транспортування вантажу - авіаперевезення мають свої мінуси. Основним недоліком є ціна на послуги. Не кожен підприємець зможе дозволити собі регулярно замовляти послуги доставки товару по повітрю, так як тарифи помітно вищі порівняно з будь-яким іншім видом транспортування. Але у випадках, коли потрібно перевезти щось цінне з одного кінця Землі на інший протягом дня або навіть декількох годин - інших варіантів просто не існує. Цей фактор, а також та надійність, яка властива авіаперевезенням і формує досить високу цінову політику.

Виходячи з усього вищесказаного можна зробити висновок, що авіатранспорт незамінний, коли потрібно якісно і надійно, а головне - швидко доставити вантаж будь-якого виду і розміру в будь-яку, навіть саму віддалену точку світу.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com