+38(044)249-01-28

info@airkievcargo.com.ua

ТОВ "Ейр Кіїв Карго"

Авіаперевезення медикаментів
У транспортних компаній бувають замовлення різної складності. Деякі не особливо вимогливі і досить прості у виконанні. Інші ж - завдання підвищеної складності, до яких доводиться грунтовно готуватися і приділяти особливу увагу. Транспортування медикаментів - одна з подібних завдань.

При транспортуванні медичний препаратів, слід діяти з підвищеною обережністю, відповідальністю і чітко дотримуватися інструкції. Кожен тип медикаментів потребує окремого підходу, так як склад у кожного виду препарату різниться. Отже, потрібно змінювати і умови зберігання як на складі, так і під час транспортування.

Для транспортування такого делікатного вантажу, як медикаменти, повинні бути задіяні тільки найдосвідченіші професіонали, здатні тверезо оцінити всі особливості майбутньої завдання і уникнути ризиків. Нехай вага перевезених препаратів і не великий - вони все ще вимагають особливих умов. Вкрай важливим з них є температурний режим. Багато вакцини і сироватки вкрай чутливі до температури. У такому випадку навіть найменші помилки в підтримці температурних умов можуть серйозно вплинути на якість цих медикаментів.

Компанія ЕІР Київ Карго відстежує дотримання температурного режиму на складах в аеропортах відправлення, стикування і доставки. Для підтримки температури використовуються термоконтейнери і спеціальні холодильники. Фахівцями компанії буде вироблено індивідуальне створення холодового ланцюга, в якій будуть проаналізовані та враховані всі умови транспортування - час перебування на складі і в польоті. Після чого буде визначено оптимальну кількість необхідного холодоагенту в упаковці.

Все що перевозяться медикаменти в обов'язковому порядку маркуються, адже велика частина з них - крихкий вантаж. Особливо важливо промаркувати види медикаментів, які вимагають індивідуальних умов транспортування - ті, що не можна перевертати, берегти від намокання і інші

ЕІР Київ Карго в найкоротші терміни відправить ваші медикаменти в будь-який аеропорт світу. Можливі прямі рейси в країни СНД. Компанія має багаторічний досвід доставки медикаментів власним автопарком (включаючи рефрижератор вантажопідйомністю до 12т) по всіх регіонах України.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com