+38(044)249-01-28

info@airkievcargo.com.ua

ТОВ "Ейр Кіїв Карго"

Відкриття вантажної станції в аеропорту «Київ» ( «Жуляни»)
Компанія ЕІР Київ Карго з радістю оголошує про відкриття вантажної станції в аеропорту «Київ» ( «Жуляни»), що почала свою роботу в лютому 2018 року. Новий вантажний склад розрахований на прийом і оформлення вантажу повного циклу.

Станція обладнана ренген-установкой Rapiscan 628XR для огляду вантажу та митним постом. Проводиться радіологічний та екологічний контроль. Є холодильна камера для розміщення вантажів, що потребують особливих температурних умов зберігання.

Компанія ЕІР Київ Карго є офіційним вантажним агентом авіакомпанії Бєлавіа в Україні. Нова станція в Жулянах дозволить здійснювати відправку вашого вантажу на прямих рейсах до Мінська (компанією Бєлавіа) не тільки з аеропорту «Бориспіль», але прямо з самої столиці. Щодня планується відправляти три рейси. Тип використовуваного ВС (повітряного судна) - В737-300 і В737-500.

Відкриття нового складу дозволяє нашим клієнтам В першу чергу економиться час, адже для доставки вантажу тепер не потрібно виїжджати за межі міста - станція знаходиться в самому Києві. По-друге, локація аеропорту дозволяє істотно скоротити витрати на логістику.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com