+38(044)249-01-28

info@airkievcargo.com.ua

ТОВ "Ейр Кіїв Карго"

Авіаперевезення спеціальних вантажів
Авіаперевезення сповнені різноманітних нюансів і деталей. Мільйони людей щодня здійснюють свої подорожі. Авіакомпанії, в свою чергу, намагаються врахувати всі індивідуальні потреби кожного пасажира рейсу.

Ще більше тонкощів виникає під час перевезення тварин і вихованців. Подібна транспортування вимагає підготовки обох сторін процесу. По-перше, власник «живого вантажу» повинен надати потрібну документацію на тварин і, при потребі, зробити необхідні щеплення їх, про що є окрема стаття. По-друге, експедитор / транспортно-експедиційна компанія може проконсультувати про особливості відправки в залежності від напрямку, перевірити варіанти і нюанси з авіакомпаніями-перевізниками, про умови перебування живого вантажу на борту літака і в аеропортах стикування / пересадки для комфортного і безпечного перебування тварин на літаку.

У разі, якщо перевезти потрібно собачку або кота - особливих проблем виникнути не повинно, так як ці тварини в основній своїй масі не дуже вибагливі. Але авіаперевезення тварин не обмежуються даними видами тварин.

Компанія ЕІР Київ Карго надає своїм клієнтам можливість транспортування як звичних домашніх тварин, так і більш складних в перевезенні видів - риб, мальків, земноводних та інших екзотичних тварин. На даний момент наша компанія - одна з єдиних в Україні що береться за транспортування екзотичних вихованців.

При перевезенні екзотичних видів потрібно організувати особливі, індивідуальні умови перебування тварин на борту. Саме основне - підтримка оптимального температурного режиму при транспортуванні. Навіть незначне відхилення в температурі може вкрай негативно на здоров'я риб і земноводних - це підтвердить вам будь-яка людина, що має справу з даними видами тварин. Отже, установка правильного температурного режиму повинна бути пріоритетним завданням для транспортної компанії, що береться за таку делікатну справу. Крім цього, якщо мова йде про екзотичних риб, мальків і інших акваріумних мешканців - важливо подбати і про те, щоб їм вистачало кисню.

Компанія ЕІР Київ Карго оперативно оформить живий вантаж під потрібний рейс для мінімальних термінів очікування і знаходження на складі. При необхідності далекої транспортування, наприклад, в Азію чи Америку, з авіакомпанією буде узгоджена найбільш швидке стикування між рейсами.

Маркування місць і оформлення необхідної документації відбувається згідно з міжнародними правилами перевезення тварин ІАТА (LAC).

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com