+38(044)249-01-28

info@airkievcargo.com.ua

ТОВ "Ейр Кіїв Карго"

Авіаперевезення тварин
Перевезення тварин – серйозна і часто дуже делікатна справа. Допомогти зібрати потрібні для перевезення документи, безпечно розмістити тварин в літаку, простежити за їх комфортом – все це вимагає від співробітників транспортної компанії високих професійних якостей і певного досвіду.

Тож не дивно, що кожен власник собаки, кота чи навіть суриката буде вибирати для перевезення свого улюбленця тільки серед досвідчених і відомих компаній. Адже поганий досвід під час перевезення може негативно позначитися як на фізичному, так і психічному стані вихованця, чого ніхто з нас не хоче.

Важливість професіоналізму співробітника в справах перевезення тварин складно переоцінити. Повітрям перевозиться безліч видів тварин, до кожного з яких необхідний особливий підхід. Деякі з них вимагають дотримання суворої дієти, іншим вкрай важливі певні температурні умови під час польоту, деяких банально не можна провезти в певний список країн. Очевидно, що співробітник без підготовки не зможе встежити за всім цим одночасно, що в підсумку призведе до негативного досвіду як у клієнта, так і у його вихованця.

АirKievCargo знаходиться на ринку транспортних послуг вже більше 20 років, за які у нас накопичилося безліч позитивних відгуків від наших клієнтів. Серед них чимало тих, хто звертався до нас щодо перевезення своїх улюбленців. Для нас дуже важливий факт того, що наші клієнти залишаються задоволеними нашими послугами, адже це свідчить про їхню якість.

Крім відгуків, критерієм якісного обслуговування є офіційні сертифікати. Наша компанія була сертифікована Міжнародними Авіалініями України за напрямом «Перевезення тварин». Отримання документа подібного рівня вимагає від фахівця великого досвіду в догляданні за тваринами – як теоретичного, так і практичного.

У той час, коли відгуки клієнтів не завжди можуть відобразити повну картину – офіційні сертифікати гарантують, що в компанії знаходяться справжні професіонали, роботою яких ви точно будете задоволені.

Вибираючи АirKievCargo, клієнти, а також їхні улюбленці, отримують обслуговування найвищого рівня, підтверджене не тільки позитивними відгуками клієнтів, але і офіційними сертифікатами від Міжнародних Авіаліній України.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com